O chatě

Nově zrekonstruovaná chata poskytuje ubytování pro 8 osob z možností 1 přistýlky. Chata se nachází v mírném kopci – příjezdová cesta je celoročně udržovaná. Parkování přímo před chatou pro maximálně 3 automobily. Chata se chlubí krásnou vzrostlou zahradou a je celá oplocená. Ze zahrady je výhled na Opálenou, Ondřejník, aj.

V přízemí je hlavní vchod do chaty s malou předsíní, následně vcházíte do společenské místnosti ve které je schodiště do prvního patra, malá špajs a posezení s TV. Samozřejmostí je připojení WI-FI v celém objektu. Dominantou hlavní místnosti jsou plně funkční kachlová kamna ve kterých si můžete topit dle potřeby- k dispozici vám bude plný koš dřeva-další koš již za poplatek dle domluvy.

Ze společenské místnosti jsou dva vchody do plně vybavené kuchyně a také do koupelny s toaletou, velkým umyvadlem a sprchovým koutem.

Pokoje a wellness

Jedná se o čtyři dvoulůžkové pokoje, které se nachází v prvním patře.  Tři pokoje mají manželskou postel, ve čtvrtém pokoji je pohodlná rozkládací postel Přistýlka je přidána po domluvě do největšího pokoje s krbem.

Krb v horním patře slouží pouze jako dekorace.

Každý pokoj má Velkou skříň a menší komodu.

V ceně je zahrnuto povlečení, ručníky a župany.

Druhá menší koupelna je také součástí tohoto patra. Sprchový kout, toaleta a umyvadlo.

K prvnímu patru také patří východ na venkovní wellness a vnitřní zázemí pro odpočinek- zde je možnost zapojení výčepu na pivo- po dohodě.

Wellness obsahuje finskou suchou saunu, a whirlpool pod širým nebem.

Vybavení kuchyně

Kuchyně je plně vybavená , nechybí zde lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, myčka nádobí, pračka, mikrovlnná trouba, varná konvice, horkovzdušná trouba.

Veškeré nádobí, sklenice, příbory, hrnce, pánve a vše nezbytné pro vaše plnohodnotné vaření.

Do vybavení zahrnuje také základní čistící prostředky.

Venkovní vybavení

Posezení s krbem (grilem)

Udírna

Ohniště

Venkovní bazén – letní sezona

Pískoviště

Wellness – finská sauna a whirlpoola

Pejsek v chatě

Pejsek je u nás povolen a je nutné jej hlásit předem. Pejsek je povolen pouze v případě, že má sebou vlastní pelíšek. Povolujeme malá a střední plemena. Páníček je povinen při odjezdu uklidit po pejskovi (i exkrementy) na zahradě.

Vrácení chaty

Chata bude vrácena nejpozději V 10 hodin, případně jindy po vzájemné domluvě. Chata, její příslušenství a okolí bude uvedeno do stavu při předání.

V chatě bude proveden před vrácením běžný úklid to znamená: zameteno v celé chatě vytírat není nutné, umyté, usušené a uklizené veškeré nádobí, lůžkoviny budou svlečené a zašpiněné ručníky a župany dané na postelích, odpadky budou umístěny na určené místo zavázané v plastových pytlích.

Nájemce upozorní majitele na veškeré zničené nebo poškozené věci které se staly v době pronájmu.

Pokud vznikla nějaká škoda na chatě, jejím příslušenství, případně jiném vybavení, které bylo užíváno společně s chatou je toto nájemce povinen uhradit. Pokud není proveden běžný úklid případně chata, příslušenství nebo její okolí nebylo uvedeno do stavu při předání, je pronajímatel oprávněn si účtovat náklady nezbytné na uvedení do stavu při předání. Pokud máte s sebou psa je majitel povinen po psovi (exkrementy atd.) uklidit i na zahradě. Náklady na závěrečný úklid jsou 1.000,-Kč.